تایر ایرانی

اشتراک گذاری مقاله

تایر در سال جدید گران می‌شود؟

0نظر
24 فروردین 1404
2دقیقه

بهنام نیک‌ منش معاون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران از افزایش قیمت انواع تایر ایرانی در سال جدید توسط تایرسازان خبر داد.

به گزارش پارس تایر، نیك‌منش در ارتباط زنده تلفنی از عدم تخصیص ارز و التهاب در بازار لاستیك در نیمه اول سال گذشته سخن گفت: مواد اولیه تولید لاستیك از طریق واردات تامین می‌شود و در ابتدای سال گذشته تولیدكننده‌ها دچار نقصان بودند.

با پیگیری‌های صورت‌گرفته، تعاملات و پیگیری‌هایی از بانك مركزی انجام شد و ارز مورد نیاز برای خرید مواد اولیه مهیا و تامین شد.

وی یادآوری كرد: در نیمه دوم سال گذشته ستاد تنظیم بازار تدبیری اتخاذ و نسبت به تعدیل نرخ تایرهای مختلف اقدام كرد؛ ولی با افزایش قیمت روبرو بودیم تا هزینه‌های تولیدكننده تایر جبران شود. در اجرای این تصمیم، تولیدكننده‌ها نسبت به افزایش خط تولید اقدامات خوبی انجام دادند؛ از طرفی عرضه مكفی باقیمت مصوب صورت گرفت.

نیك‌منش ادامه داد: در برخی محصولات پر مصرف، تایر پایین‌تر از قیمت مصوب در معرض فروش قرار گرفت و الحمدلله بازار آرام است. وی درباره نرخ‌گذاری هم گفت: یك برند در تولید با سایر تایرها متفاوت است و قیمت بالاتری هم دارد.

تولیدكننده‌ها و انجمن لاستیك از اعضای ستاد تنظیم بازار درخواست كردند و هزینه‌ها نیز بالا رفته است كه شامل نرخ حمل‌ونقل و كارگری است.

نیك‌منش ادامه داد: به‌تناسب افزایش قیمت نسبت به عرضه، تعدیل قیمت صورت می‌گیرد. همچنین بسیاری تولیدكننده‌ها نسبت به عدم تامین ارز انتقاد داشتند. این مسائل دست‌به‌دست هم می‌دهند تا بازار مجدد ملتهب گردد./ رادیو گفتگو

سبد خرید شمـــا