تا زمانی که تولیدکنندگان و فروشندگان ملزم به ثبت در سامانه جامع تجارت هستند، خروج تایر از قیمت دستوری تاثیری بر بازار نخواهد داشت.
به گزارش پارس تایر، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک، روغن و پنچرگیران افزود: در خصوص مصوبه ستاد تنظیم بازار مبنی بر تعیین قیمت تایرهای باری و اتوبوسی از سوی انجمن صنفی صنعت تایر ایران و تاثیر آن بر بازار اظهار داشت: تا زمانی که تولیدکنندگان و فروشندگان ملزم به ثبت در سامانه جامع تجارت هستند، این واگذاری تاثیری بر قیمت تایر در بازار نخواهد داشت.
وی در خصوص آزادسازی قیمت تایرهای سواری طی یک ماه گذشته گفت: تایر پرایدی در گذشته با قیمت بالایی در بازار به فروش میرسیده و اکنون نیز همان سهم 200 هزار تومانی بازار بر قوت خود باقی است.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک، روغن و پنچرگیران با بیان اینکه تولید همچنان تداوم دارد، افزود: افزایش 50 درصدی قیمت تایرهای سواری تاثیری بر کاهش فاصله قیمتی کارخانه و بازار نداشته است.
همچنین بخوانید: تایرسازان با وجود افزایش قیمت،لاستیک عرضه نمی کنند
داوود سعادتینژاد تصریح کرد: لاستیکهای ورودی به بازار میبایست از طریق سامانه جامع تجارت به فروش برسد و با توجه به اینکه اغلب تعداد خاصی از انواع و سایزهای تایر در سامانه از سوی خریداران مورد درخواست واقع میشود، موجب انباشت سایر سایزها از جمله سایز 15، 16 و 17 به ویژه در برخی از برندها در انبارها شده که ناچار زیر قیمت در بازار فروخته میشود.
وی با بیان اینکه ثبتنام در سامانه جامع تجارت برای خریداران دشوار است، گفت: از آنجایی که تمامی انواع تایر با سایزهای متعدد باید در این سامانه به ثبت برسند، پس باید مشتری وجود داشته باشد تا از طریق این سامانه، فروش محقق شود.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک، روغن و پنچرگیران اذعان داشت: تقاضا برای خرید تایر پرایدی و سایز 14 فراوان است به طوری که سایر سایزها در دست عوامل فروش باقی میماند.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک، روغن و پنچرگیران در پایان ضمن اشاره به تاثیر فصل سرما و کاهش مسافرتها بر کاهش فروش تایر در بازار اذعان داشت: در حال حاضر فروش تایر در بازار کاهش یافته اما با توجه به زمانبر بودن ثبتنام در سامانه جامع، خریداران به آن تن نمیدهند، به همین دلیل از میزان فروش کاسته شده است./خبرخودرو