حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

توزیع کنندگان و فروشندگان تایر قربانی تصمیمات غیرکارشناسی

تایر کامیون
زمان مطالعه : 2 دقیقهتاریخ انتشار : 7 مرداد 1399تعداد بازدید : 74نویسنده :
پرینت مقالـه

می پسنـدم0

اشتراک گذاری

اندازه متن12

توزیع کنندگان و فروشندگان تایر، محتكر و گرانفروش نیستند بلکه فعالان این صنف قربانی تصمیمات غیرکارشناسی برخی دستگاههای دولتی شده اند.

به گزارش پارس تایر، محمدرضا آل سارا، عضو هیات مدیره اتحادیه لاستیک فروشان تهران با اعلام این خبر گفت: برخی تصمیمات غیرکارشناسی در بدنه دستگاههای اجرایی باعث خواب طولانی مدت سرمایه تایرفروشان شده و توزیع کنندگان تایر راباخطر ورشکستگی ست. وی الزام توزیع کنندگان به فروش تایرهای سنگین در سامانه و منوط به صدور حواله های راهداری را اقدامی موثر برشمرد که هنگام کمبود این کالا در بازار که با شروع تحریم ها و واردشدن کالا با ارز دولتی انجام شد، اما در عمل عدم صدور حواله و رسوب تایرها در کف انبارها باعث شده است توزیع کنندگان لاستیک باخطر ورشکستگی مواجه شوند.

آل سارا این تصمیم را که توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت اتخاذ شد، اقدامی قابل تحسین در زمان خود دانست ولی با انتقاد به دیده نشدن برخی جزئیات در این طرح، ادامه آن را زمینه ساز نابودی کسب و کار فعالان این صنف ذکر کرد. عضو هیات مدیره اتحادیه لاستیک فروشان تهران با تاکید بر اینکه در فروش سامانه ای تایرهای سنگین به شرط صدور حواله راهداری؛ سرمایه در گردش و مدت زمان گردش سرمایه اعضای لاستیک فروش مورد توجه و کارشناسی قرار نگرفته است و در برخی موارد سرمایه واحدهای صنفی را که باید هر ماه به منظور خریداز تایرسازان داخلی، حمایت از تولیدات ایرانی و عرضه مناسب آن در بازار به کار گرفته می شد، یک سال است که از اختیارشان خارج شده و توزیع کنندگان تایر امکان فعالیت با سرمایه خود را ندارند. متاسفانه این سرمایه های کلان تبدیل به تایرهایی شدهاند که توزیع کننده بدون مجوز راهداری اجازه فروش آنها را ندارد و از قضا تاریخ مصرف و عمر مفید تایرها نیز رو به اتمام است.

همچنین بخوانید: تایرهای سنگین وارداتی با ارز نیمایی در بلاتکلیفی صدور حواله راهداری

وی با گلایه از نادیده گرفتن حقوق توزیع کنندگان تایر در شرایط فعلی، از سازمان راهداری و دیگر دستگاه های مسئول خواست اگر می خواهند تایرهای انباشته شده در انبارهای توزیع کنندگان لاستیک را مطابق برنامه های خود در بازار توزیع کنند، بهتر است پا به میدان بگذارند و با سرمایه خود این تایرها را از انبارهای تایرفروشان خارج و در زمان مناسب بین راننده ها توزیع کنند. زیرا با این کار بیش از این سرمایه و اعتبار لاستیک فروشان و صنعت تایر کشور قربانی اهداف طرح های غیر کارشناسی نخواهد شد و فعالان این صنف می توانند با رسیدن به سرمایه اصلی خود، آن را به بخش تولید و صنعت کشور تزریق و در نهایت از جهش تولید حمایت کنند.

آل سارا افزود: متاسفانه برخی افراد با دیدن تایرهایی که با ارز 4200 تومانی تولید و وارد کشور شده اند اما در انبار توزیع کنندگان خاک می خورند، این افراد را محتکر می خوانند که جا دارد مسئولان ستاد تنظیم بازار و وزارت صمت در راستای رسیدگی به اعتراضات صنفی، این مورد خاص را نیز در جلسات کارشناسی بررسی کنند و تصمیمی جدی برای نجات صنف تایر فروش از شرایط فعلی بگیرند./دنیای خودرو

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول