حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

بررسی درآمد شرکت های تایرساز ایرانی در سال 98

تایر
زمان مطالعه : 3 دقیقهتاریخ انتشار : 9 خرداد 1398تعداد بازدید : 43نویسنده :
پرینت مقالـه

می پسنـدم0

اشتراک گذاری

اندازه متن12

بررسی عملکرد شرکت‌های تایرساز در دو ماه اول سال ۹۸ نشان می‌دهد پکرمان بالاترین سطح درآمد را رقم زده است و مقایسه درآمد دو ماه اول ۹۸ نسبت به دو ماه اول ۹۷ نشان می‌دهد پاسا بیشترین درصد افزایش درآمد را داشته است.

به گزارش پارس تایر، صنعت خودرو به دلیل افزایش نرخ دلار و تحریم‌ها و افزایش سطح تورم، در شرایط نامناسب تولیدی قرار دارد و عرضه در این بخش کاهش یافته است علاوه بر آن، صنایع و گروه‌های وابسته به صنعت خودروسازی نیز در سیطره این موضوع قرار گرفته‌اند. شرکت‌های تایرسازی نیز از دسته گروه‌هایی بوده که در سال ۹۷ در شرایط ملتهب قرار گرفته و به صرفه نبود تولید با هزینه گذشته موجب شده است نرخ فروش تایرها افزایش پیدا کند. افزایش نرخ فروش محصولات تنش‌هایی در سطح جامعه داشته اما در نهایت با حفظ ثبات در این بخش، درآمد شرکت‌های تایرساز افزایش یافته است.

مقایسه درآمد شرکت‌های تایرساز در دوماهه اول سال ۹۸ نشان می‌دهد، گروه صنعتی بارز با درآمد ۱۸۱ میلیارد تومانی بالاترین درآمد را در این گروه ساخته است و کویرتایر با درآمد ۱۱۹ میلیارد دومین سطح درآمدی را داشته است و ایران یاسا تایر با درآمد ۴۲ میلیارد تومانی کمترین سطح درآمدی را در این گروه داشته است. بررسی افزایش سطح درآمد شرکت‌های تایرساز نشان می‌دهد به جز گروه صنعتی بارز، دو شرکت مورد بررسی بیش از ۱۰۰ درصد افزایش درآمد را تجربه کرده‌اند و درآمد کویر تایر ۴۲ درصد کاهش پیدا کرده است.
نرخ فروش پاسا ۸۹ درصد افزایش یافت

درآمد ایران یاساتایر از ۱۵ میلیارد تومان در دو ماهه ۹۷ با رشد ۱۸۰ درصدی به ۴۲ میلیارد تومان رسیده است که بالاترین درصد افزایش درآمد را نشان می‌دهد و همچنین درآمد تولیدی ایران تایر با افزایش ۱۲۴ درصدی نسبت به دوره دو ماهه ۹۷ به ۵۵ میلیارد تومان رسیده است. مقدار تولید یاساتایر از یک میلیون و ۴۲۵ هزار گیلیو گرم در دوماه اول ۹۷ با افزایش ۱۷ درصدی به یک میلیون و ۶۷۵ هزار کیلوگرم رسید. همچنین مقدار فروش پاسا از یک میلیون و ۱۶۵ هزار کیلیوگرم با رشد ۴۷ درصدی به یک میلیون و ۷۲۵ هزار کیلوگرمی رسیده است. علاوه بر افزایش ۴۷ درصدی مقدار فروش شرک در دوره مورد نظر، افزایش ۸۹ درصدی نرخ فروش محصولات طی این دوره شرایط را برای افزایش ۱۸۰ درصدی درآمد پاسا فراهم کرده است.

مقدار تولید پکرمان کاهش یافت

درآمد گروه صنعتی بارز (پکرمان) در دوماهه اول سال ۹۸ نسبت به دو ماهه اول ۹۷ رشد ۱۰ درصدی داشته است. این موضوع در حالی رخ داده است که میزان تولید پکرمان با شش درصد کاهش به ۱۲ میلیون و ۸۹۵ هزار کیلوگرم رسیده و مقدار فروش پکرمان با کاهش ۲۷ درصدی به ۹ میلیون و ۷۷۰ هزار کیلوگرم رسیده است اما مشاهده می‌شود میانگین نرخ فروش محصولات پکرمان رشد ۵۱ درصدی را رقم زده اند که منجر به افزایش درآمد شرکت شده است.

درآمد کویرتایر بیش از ۲۰ میلیارد تومان کاهش پیدا کرد

مقدار تولید کویرتایر در دو ماهه اول سال ۹۸ با کاهش ۳۷ درصدی به هزار و ۷۰۱ تن رسید، همچنین مقدار فروش شرکت با کاهش ۶۱ درصدی به هزار و ۳۸۷ تن رسید اما میانگین نرخ فروش محصولات شرکت با افزایش ۴۹ درصدی داشته است. بنابراین به دلیل کاهش قابل توجه مقدار فروش شرکت، درآمد کویرتایر (پکویر) با کاهش ۴۱ درصدی به ۲۸ میلیارد تومان رسیده است.

درآمد پتایر ۱۲۴ درصد رشد کرد

مقدار تولید شرکت تولیدی ایران تایر (پتایر) با افزایش ۴۴ درصدی در دوماهه اول ۹۸ نسبت به دوماهه اول ۹۷ به سه هزار و ۸۳۰ تن رسید و همچنین مقدار فروش پتایر با افزایش ۴۵ درصدی به دو هزار و ۸۹۸ تن رسید. علاوه بر افزایش مقداری در فروش، نرخ فروش محصولات پتایر نیز ۵۴ درصد رشد کرده کرد که در نهایت منجر به افزایش ۱۲۴ درصد درآمد پتایر شده است و درآمد پتایر به ۵۵ میلیارد تومان در دوماهه ۹۸ رسیده است./بااقتصاد

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول