حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

عدم تخصیص ارز دولتی به لاستیک کمباین و تراکتور

ارز دولتی
زمان مطالعه : 2 دقیقهتاریخ انتشار : 11 دی 1398تعداد بازدید : 215نویسنده :
پرینت مقالـه

می پسنـدم0

اشتراک گذاری

اندازه متن12

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشور با بیان اینکه وزارت صمت لاستیک کمباین و تراکتور تولید نمی کند و پرداخت ارز نیمایی را هم در اولویت آخر قرار داده است، گفت: سرپرست وزارت جهاد کشاورزی برای تامین آنها به وزارت صمت نامه نوشته است.

به گزارش پارس تایر، کامبیز عباسی رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشور گفت: در پی مشکلات کشاورزان در تامین لاستیک وقطعات ماشین‌آلات کشاورزی سرپرست وزارت جهاد کشاورزی نامه‌ای به وزارت صمت نوشته و خواسته است تا در رفع نیازهای مکانیزاسیون جامعه کشاورزان اقدام جدی به عمل آید.

در عصر جدید انجام کار کشاورزی بدون ماشین‌آلات کشاورزی میسر نیست ماشین‌آلات با امنیت غذایی کشور گره خورده و هر گونه مشکل در تامین قطعات اینگونه ماشین ها در حقیقت تولید داخل را با مشکل مواجه کرده و وابستگی به واردات را بیشتر خواهد کرد.

عباسی با بیان اینک جایگاه ماشین‌آلات کشاورزی در وزارت صمت باید ارتقاء‌ یابد و نگاه ویژه ای به این بخش داشته باشند، گفت:‌ بخش ماشین‌آلات کشاورزی در حقیقت در تامین امنیت غذایی کشور بسیار موثر است و این جایگاه باید در منشور بخش صنعت لحاظ شود.

وی ادامه داد:‌متاسفانه نگاه بخش صنعت امروزه به تولید انواع خودرو و موتورسیکلت می پردازد و کمتر به تامین ماشین‌آلات کشاورزی پرداخته می‌شود در حالی که تولید بیش از اندازه خودروهای حمل و نقلی آلودگی بیشتر را به کشور به ارمغان آورده است.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشور با بیان اینکه فصل برداشت گندم هم نزدیک شده است، گفت:‌اگر کمباین نداشته باشیم و یا تراکتور برای انجام عملیات کشاورزی نداشته باشیم در حقیقت تولید و امنیت غذایی کشور به خطر می‌افتد.

عباسی همچنین با درخواست اینکه اختصاص ارز نیمایی به لاستیک و قطعات ماشین‌آلات کشاورزی توسط وزارت صمت اولویت داده شود،‌گفت: واردات این گونه قطعات با ارز نیمایی انجام می‌شود اما متاسفانه در تحویل این ارز هم ماشین‌آلات کشاورزی در اولویت آخر هستند و تقاضای ما از وزارت صمت این است که حداقل در گروه ارز نیمایی به ماشین‌آلات کشاوزی اولویت دهند.

وی با بیان اینکه تولیدلاستیک و قطعات تراکتور و کمباین در کشور وجود ندارد، افزود:‌ وزارت صمت باید سرمایه‌گذاری در بخش تولید لاستیک و قطعات ماشین‌آلات کشاورزی را در اولویت قرار دهد و اگر مشکلاتی در این زمینه دارد حداقل در تخصیص ارز برای واردات آنها باید تسهیل و تسریع کند.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشور با بیان اینکه 500 هزار دستگاه تراکتور و 17 هزار کمباین در کشور وجود دارد تامین قطعات آنها را بسیار ضروری دانست که هر گونه سهل‌انگاری و کندی در این زمینه به امنیت غذایی کشور لطمه می‌زند.

به گزارش فارس، در ماه‌های گذشته تولید کنندگان بخش کشاورزی از گرانی و کمبود لاستیک و قطعات ماشین‌آلات کشاورزی به شدت گلایه می‌کردند که بررسی سوابق نشان می‌دهد که این مشکلات در سال‌های گذشته هم وجود داشته است./فارس

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول