حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

قبرستان لاستیک کویت به شهر هوشمند تبدیل می‌شود

قبرستان لاستیک کویت
زمان مطالعه : 2 دقیقهتاریخ انتشار : 16 بهمن 1400تعداد بازدید : 237نویسنده :
پرینت مقالـه

می پسنـدم0

اشتراک گذاری

اندازه متن12

کشور کویت برای مقابله با اثرات زیست‌ محیطی ناشی‌ از انباشت لاستیک‌ها در قبرستان تایر، روشی نوین ارائه کرده است.

به گزارش پارس تایر، به‌ گفته مسئولان کویتی، این کشور نه‌ تنها مشکل را حل خواهد کرد بلکه آنجا را به شهری هوشمند تغییر خواهد داد. انباشتن تایر مصرفی خودرو در کویت باعث به‌وجود آمدن کوه‌هایی از تایر شده است که اثرات زیست‌محیطی مخربی را برای منطقه ایجاد کرده‌اند. اما آنگونه که مسئولان کویتی می‌گویند، راهکاری برای تبدیل این مشکل به فرصت طلایی یافته‌اند. قرار است تایرهای مصرف‌شده ابتدا بازیافت شوند تا اثرات مخرب زیست‌محیطی آنها کاهش یابد. البته این عملیات توسط یک کارخانه تازه‌تاسیس انجام خواهد شد.

تایر و مشکلات ضایعات!

بیش‌از ۴۲ میلیون تایر خودرو در کویت برای حل مشکل ضایعات این کشور بازیافت می‌شوند. مدت‌هاست ساکنان مناطق حاشیه این کشور از دود تیره‌رنگ سمی ناشی‌از سوختن کوه‌های تایر آزرده شده‌اند. انباشت تایرها برای بیش‌از ۱۷ سال مشکلات عدیده‌ای از قبیل آتش‌سوزی و خطرات زیست‌ محیطی برای ساکنان به‌وجود آورده‌اند. اما سرانجام تلاش‌ها برای انتقال تایرها به یک مکان جدید در آل سلمی در نزدیکی مرز عربستان به‌نتیجه رسید.

کارخانه‌ای که توسط شرکت بازیافت تجارت جهانی EPSCO اداره می‌شود، هر تایر را قبل از فشردن و تبدیل به کاشی‌ها و کفپوش زمین‌ بازی، خرد می‌کند. این کارخانه که از ژانویه سال ۲۰۲۱ شروع به کار کرده است، برنامه‌های وسیعی برای صادرات به کشورهای همسایه حاشیه خلیج‌فارس دارد. اگر این طرح موفق باشد، چشم‌انداز بازیافت سه‌میلیون حلقه تایر را در هر سال نوید می‌دهد.

اعلا حسن، شریک و مدیرعامل شرکت EPSCO گفت: این کارخانه با بازیافت تایرهای انباشته قدیمی و تبدیل آنها به محصولات مصرفی، به جامعه کمک می‌کند. حدود یک‌میلیون خودرو جدید بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ وارد جاده‌های کویت شده‌اند که البته نگرانی‌های زیست‌محیطی را به‌دلیل افزایش استفاده از خودرو در سال‌های اخیر ایجاد کرده‌اند. لاستیک‌های خودرو منبع غیرمنتظره‌ای از میکرو پلاستیک‌های اقیانوسی هستند و ذرات مضری تولید می‌کنند که حتی خودروهای برقی هم نمی‌توانند آن را دور بزنند. همچنین ترکیب حجیم دفع صحیح آنها را سخت‌تر می‌کند، این همان دلیل به‌وجود آمدن زمین‌های پر از کوه‌های تایر است.

چشم‌انداز کویت برای یک شهر هوشمند!

۲۵ هزار خانه جدید در منطقه‌ای که کوه‌های تایر درآنجا قرار داشتند، ساخته خواهد شد. البته این اقدام بخشی از برنامه‌های کویت برای «شهر هوشمند» است.

شهر سعد آل عبدلله جنوبی به عنوان اولین شهر توسعه‌ای خاورمیانه با تمرکز بر فناوری سبز و هوشمند شناخته می‌شود. محمد آل‌فارس، وزیر نفت کویت می‌گوید: ما از یک مرحله دشوار با خطرات زیست‌محیطی بزرگ عبور کردیم.»امروزه این ناحیه کاملا پاکسازی شده است و تمام تایرها برای شروع پروژه شهر سعد آل‌عبدلله، حذف شده‌اند. این پروژه 3.3 میلیارد یورویی ۳۰ساله، بخشی از چشم‌انداز بزرگ‌تر برای تبدیل منطقه به قطب گردشگری و تجارت است. همچنین این پروژه وابستگی کویت به پول نفت را کاهش می‌دهد./دنیای خودرو

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول