
سرپرست دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای دریافت هرگونه وجه از رانندگان در قبال صدور حواله لاستیک را فاقد وجاهت قانونی دانست.
به گزارش پارس تایر، داریوش باقرجوان این موضوع را در پاسخ به استعلام هیئت مدیره انجمن رانندگان کامیونهای یخچالدار استان تهران بیان کرد. رئیس هیئت مدیره انجمن رانندگان کامیونهای یخچالدار استان تهران در این زمینه گفت: در مواردی مشاهده شده که انجمن های صنفی رانندگان بابت صدور حواله لاستیک مبالغی متغیر از رانندگان بابت صدور حواله لاستیک دریافت کردهاند.
عبدالله خانعلی افزود: پس از این رخداد، انجمن رانندگان کامیونهای یخچالدار استان تهران اعتراض و شکایتی تقدیم مسئولان سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای نمود و در این خصوص از آنان استعلام کرد که پاسخ این سازمان (سند پیوست) نیز بر عدم وجاهت قانونی دریافت این وجه تاکید داشت.
وی تاکید کرد: از آنجا که بر اساس تصمیمات مسئولان کشوری، لاستیک مصرفی ناوگان حمل کالا در ازای پیمایش مسافت مشخصی به ناوگان تعلق میگیرد و مالکان و رانندگان در زمان خرید و تحویل لاستیک قیمت نهایی را به فروشنده پرداخت میکنند، بنابراین پرداخت هر گونه وجهی از رانندگان تحت عنوان ارایه خدمات یا هر عنوان دیگری غیر قانونی و از طریق تعزیرات شهر و استان مربوطه قابل شکایت و پیگری است.
این مقام صنفی پیش از این نیز در مورد دریافت هزینه از رانندگان بابت ارایه حواله لاستیک، عنوان کرده بود: تاریخ حمل و نقل ایران، نشان داده است رانندگان بهدلیل عدم آگاهی از حقوق خود و عدم مشارکت در کارهای گروهی اجازه سواستفاده به همگان را دادهاند، ولی از هیئت مدیره تشکلات رانندگان انتظار است هزینه خدمات خود را از کسانی که به ایشان خدمات میدهند دریافت کنند، نه از راننده.
وی افزوده بود: در اینجا پرسشی از هیئت مدیره تشکلهای رانندگان دارم؛ به نظر خودتان شما به چه کسانی خدمات میدهید؟ وزارت صنعت، معدن، تجارت، سازمان راهداری، صنایع لاستیک سازی، لاستیک فروش، یا راننده؟
خانعلی تاکید کرده بود: انجمن کامیونهای یخچالدار استان تهران در اعتراض به این رفتار تشکلهای صنفی نامهای تقدیم ریاست سازمان راهداری نموده است./تین نیوز