حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

تامین مواد اولیه و مالیات مشکل اصلی تولیدکنندگان تایر است

محمدرضا تقی گنجی
زمان مطالعه : 2 دقیقهتاریخ انتشار : 19 دی 1397تعداد بازدید : 45نویسنده :
پرینت مقالـه

می پسنـدم0

اشتراک گذاری

اندازه متن12

رئیس انجمن صنفی تایر گفت: تامین مواد اولیه، تجهیزات، قطعات و مالیات در شرایط فعلی، مشکل اصلی تولیدکنندگان تایر کشور است، درعین حال احتکار ضمن برهم زدن نظم بازار، مصرف کنندگان را با دشواری روبروساخته است.

به گزارش پارس تایر، محمدرضا گنجی روز چهارشنبه در چهاردهمین همایش ملی لاستیک ایران و نمایشگاه جانبی زنجیره تامین صنایع لاستیک که در هتل المپیک برگزار شد، افزود: پس از رایزنی های بسیار، مسوولان متقاعد شدند که صنعت تایر از ارز 4٢٠٠ تومان بهره مند شود و قیمت گذاری براین اساس انجام شد.

وی افزود: احتکار کالا برای فروش با قیمت بالا، سبب شد تا لاستیک با قیمت مناسب در اختیار مصرف کنندگان قرار نگیرد.
رئیس انجمن صنفی تایر گفت: افزایش قیمت مواد اولیه موجب شد تا وزارت صنعت، معدن و تجارت ماه گذشته با افزایش قیمت تایر موافقت کند.
به گفته این مقام صنفی، سود کارخانه های تولید کننده تایر 6 درصد است که این رقم، زیان تولیدکنندگان را بدنبال دارد.
گنجی یادآور شد: اکنون صنعت تایر با مشکل نیروی انسانی روبرو است، زیرا بسیاری از نیروهای با تجربه در این حوزه بازنشسته شده اند که می توانستیم از تجربیات این افراد برای توسعه صنعت استفاده کنیم.

** پیشنهاد مالیاتی صنف تایر

رئیس انجمن صنفی تایر با بیان اینکه مالیات در کشور ٢5 درصد است، تاکید کرد: با توجه به موقعیت کنونی هیچ کارخانه تولیدی در کشور نباید مالیات بپردازند.

وی توضیح داد: سود کارخانه های تولید تایر، سالیانه5٠ تا ٨٠ میلیارد تومان است، این میزان درآمد برای افراد عادی مبلغ زیادی است، اما با توجه به سرمایه گذاری و سرمایه برای گسترش فعالیت، رقم ناچیزی محسوب می شود.
گنجی تاکید کرد: صنعت کشور برای پیشرفت و نوسازی نیاز به پول دارد و یکی از مسیرهای تامین آن، پرداخت نکردن مالیات است، بنابراین باید اجازه داد تا صنعت، از پرداخت مالیات معاف شود.

وی صادرات را دغدغه تولیدکنندگان دانست و گفت: دولت گذشته، صادرات تایر را ممنوع اعلام کرد و بسیاری از کانتینرها که مملو از بار بودند، توقیف شدند و این موجب سرگردانی تولیدکنندگان شد.

گنجی افزود: پس از این مساله، در یک کشور آفریقایی تلاش بسیاری برای تبلیغ و معرفی کالا داشتیم، اما کشور چین وارد این بازار شد و لاستیک های تقلبی با نام و نشان ایرانی عرضه کرد.

وی گفت: ٢ ماه است که تولیدکنندگان موفق به گشایش ال سی نشدند و نتوانستند مواد اولیه مورد نیاز خود را وارد کنند.
گنجی با اشاره به اینکه همه ثروت و دارایی تولیدکنندگان برای خرید مواد اولیه تبدیل به ارز شده و در بانکها است،افزود: تداوم این روند، موجب شده برای مدت ٢ ماه مواد اولیه برای تولید داریم.

چهاردهمین همایش ملی لاستیک ایران و نمایشگاه جانبی زنجیره تامین صنایع لاستیک امروز و فردا (پنجشتبه) در هتل المپیک برگزار می شود./ایرنا

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول