سرمایه گذاری میلیونی بریجستون برای راه اندازی خط تولید جدید در اسپانیا

بریجستون

به گزارش پارس تایر، بریجستون مبلغ 28 میلیون دلار را در کارخانه ی خود واقع در Puente San Miguel اسپانیا سرمایه گذای میکند تا خط تولید 24 اینچی تایرهای رادیال کامیونی را راه اندازی نماید.

این تایرها برای موارد جاده ای و خارج جاده کاربرد دارند. این حرکت باعث پیشرفت چشمگیری در اسپانیای شمالی خواهد شد که میتواند در یک لحظه به تولید تایرهای کشاورزی و کامیونی بپردازد.این سرمایه گذاری شامل خرید ماشین الات و زیرساختارهای جدید است و راندمان کلی کارخانه را افزایش خواهد داد.

بنا بر برنامه های استراتژیک این کمپانی در طی سالهای 2018 تا 2021،مبلغ 40 میلیون دلار در مزرعه ی 53 ساله ی Puente San Miguel و کارخانه ی تایر های کامیونی سرمایه گذاری شده است.به نظر میرسد که خط تولید جدید در سال 2019 کار خود را اغاز نماید ولی توسعه محصول و کیفیت یابی در نیمه دوم این سال خواهد بود.

مدیر سایت
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *